Familieferie

Lauvøy Feriesenter tilbyr overnatting i havgapet, med panoramautsikt over Hjeltefjorden mellom Askøy og Sotra. På Lauvøy kan du nyte rolige omgivelser med en fantastisk utsikt!

Drømmeferien

Hva er bedre enn en deilig seng i en rolig atmosfære? Her på Lauvøy kan du nyte stillheten i fantastiske omgivelser, lage deg et perfekt måltid og nyte leiligheten.

Vi har et godt TV-tilbud og gratis trådløst internett, men bare opplevelsen av å være på Lauvøy er underholdning nok i seg selv. Enten du er her på sommeren eller vinteren, kan du nyte været fullt ut.

På deilige sommerdager kan du grille på terrassen og sole deg i veggen. På vinteren kan du sitte inne å høre vinden piske og se bølgene slå oppover bergene rundt oss.

Lauvøy er en fantastisk opplevelse uansett når du besøker oss!

Leilighetene er fordelt med 2, 3 og 4 soverom, med plass til 4, 6 eller 8 gjester. Leilighetene er utstyrt med alt som er nødvendig for å finne seg til rette og ha et koselig opphold hos oss.

Våre senger er av topp kvalitet, og du kommer garantert til å sove godt hos oss.

Leilighetene er godt utstyrt med blant annet vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap, servise og ellers alt annet man måtte trenge. Mangler du noe, skaffer vi det på forespørsel. Vi er helt sikre på at du kommer til å trives her!

Hvis været skulle hindre deg i uteaktiviteter er det en haug med andre aktiviteter du kan gjøre i nærheten av Lauvøy.

Bare for å nevne noen muligheter:

  • Se på hva som lever i det Norske havet på Akvariet i Bergen.
  • 31 min unna, i Bergen Sentrum finner du Fløyen. På Fløyen finnes det utsiktsplatform over byen og flotte tur muligheter, en hyggelig kafé, en fin restaurant, utleie av mountainbike og en stor lekeplass til barn.
  • 40 minutter unna, på Midtun, er det en klatrepark som heter Høyt og Lavt. Her får du spenning for hele familien –  garantert!
  • VilVite er et spennende kompetansesenter for barn.
  • 25 min fra Lauvøy finner du Vestkanten Senter. Senteret har også eget badeland med flere sklier, boblebad, sauna og mer. Vestkanten Senter har egen skøytehall, samt bowling, restauranter, shopping og mye mer.

Book din ferie nå!

Send oss en henvendelse her: